+
VW Origineel Delen

Autohaus Vortkamp GmbH

VW, Audi en Seat service in Gronau en omstreken

Met originele delen blijft u mobiel

Of u nu voor een VW  Up, Polo , Golf, Passat , Sharan, Touran Touareg of een ander model onderdelen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw onderdelen leverbaar zijn. En dat niet alleen voor kortere tijd , maar zelfs jarenlang. Gangbare onderdelen kunt u bij ons nog tot ca. 15 jaar na productie bestellen, zodat eigenaren van de ‘’ iets oudere ‘’ auto’s ook nog op ons kunnen vertrouwen en zodoende met zekerheid ook mobiel kunnen blijven. 

Originele autoruiten van Volkswagen.

De autoruit is een heel belangrijk onderdeel van uw auto. Tegenwoordig is de voorruit een dragend deel van de carrosserie ( 30% )en zorgt voor een wezenlijk betere stijfheid van de carrosserie , de kleinste oneffenheden kunnen al zware gevolgen hebben.

De Autoruit

Een autoruit met name de voor- en de achterruit vande auto is gamaakt van gelaagd glas. Dit bestaat uit op twee elkaar geplakte ruiten mer daartussen een laag polyvinylbutyral ( PVB )

Autoruiten zijn niet alleen bestemd voor design . Ze zijn niet alleen passend maar zorgen ook voor een perfecte optische kwaliteit. Dit omdat ze een stabiliserende werking op het voertuig hebben, kunnen zelfs de kleinste beschadigingen uw veiligheid al in gevaar brengen. Grootste oorzaak is steenslag.

Met een sterretje in uw voorruit kunt u gewoon blijven doorrijden, het kan echter zijn dat door grote temperatuurverschillen uw sterretje een bartst wordt en u dus uw complete voorruit moet vervangen.  Laat daarom het sterretje in uw voorruit zo snel mogelijk repareren , wat ook nog gunstig uitvalt voor uw portemonnee.

De zij- achterruiten

Schade aan de de zij-of achterruit heeft in de meeste gevalllen duizenden kleine stukjes glas tot gevolg. Als uw ruit dus schade oploopt , is vervanging van de zij- achteruit de enige oplossing. Herstellen zoals bij een voorruit is meestal niet meer mogelijk, dat komt omdat reparatie alleen mogelijk is bij gelaagd glas. De meeste zijruiten zijn echter gemaakt van enkele laag gehard glas. Blijf daarom met schade aan uw zij- achterruit niet doorrijden maar laat dezedan ook  zo snel mogelijk vervangen.

Volkswagen Originele Accu’s 

Volkswagen Originele Accu’s met veel startcapaciteit

De koude startgarantie tot -25 ° C in de winter en de hoge betrouwbaarheid en nog veel meer kenmerken van deze winnaar van de serietest garanderen een betrouwbaar startvermogen 

De kwaliteit is belangrijk

Heeft u een defecte accu , dan kunt u deze het beste ( laten) vervangen door een originele onderhoudsvrije Volkswagen accu. In de test van het tijdschrift „ ACE  Steering Wheel„ komen de Volkswagen accu’s als zeer goed uit de test .

Het tijdschrift ACE Lenkrad heft samen met de Duitse Vereniging voor Technisch Toezicht ( GTÜ ) 7 accu’s aan een strenge en uitgebreide prestatietest onderworpen en heeft de testresultaten hiervan geplubiceerd in nummer 11/2009. 

Het Resultaat

Een accu is niet altijd dezelfde accu. De originele Volkswagen accu scoorde hoog op zowel ontlading en koude start als wel capaciteitsmetingen . Mede door de prijs kwaliteitsverhouding is de Volkswagen accu dan ook als duidelijke winnar uit de test gekomen.

by Volkswagen | U kunt hier meer producten vinden. 

Autohaus Vortkamp GmbH

Enscheder Str. 313
48599 Gronau

T: 02562 / 93360
F: 02562 / 93364421
info@autohaus-vortkamp.de

>> Contactformulier
>> Naar Autohaus-Vortkamp.DE

Openingstijden

Verkoop *
Ma.-Vrij. 8:30 – 18:30 uur
Zat. 9:00 – 13:00 uur

Service/Magazijn *
Ma.-Vrij. 7:30 – 18:00 uur
Zat. 8:30 – 12:30 uur

Zondag kijkdag: 13:00 - 17:30 uur

TÜV

Ma. 13:30 - 14:30 uur
Di. 14:00 - 15:00 uur
Woe.. 08:00 - 10:30 uur
Do. 11:00 - 12:00 uur
Vrij. 11:30 - 12:30 uur